Skip to main content
  • Local IT Heroes

    Local IT Heroes.

    Onze partners versterken onze IT diensten.

Graag vertellen we je meer over Local IT Heroes.

Local IT Heroes is een initiatief van meerdere Nederlandse IT-bedrijven, waaronder Tagnet Groep, die de krachten hebben gebundeld om jou als klant beter te bedienen. Dankzij landelijke dekking zijn onze superhelden altijd dicht in de buurt en tegelijkertijd kun je rekenen op de flexibiliteit, snelheid en persoonlijke betrokkenheid van een lokale dienstverlener.

Grootse daden, kleine prijzen

Kleine IT-bedrijven zijn wendbaar en concurrerend, maar grote IT-bedrijven herbergen veel kennis en specialismen. Bij Local IT Heroes verenigen we het beste van beide werelden. Onze lokale heldenbedrijven schakelen snel en maken geen onnodige kosten, terwijl landelijke samenwerking je verzekert van een groot netwerk van IT-specialisten die elk vraagstuk kunnen oplossen.

Redding bij IT-problemen

Zolang alles het doet, neem je IT voor lief. Maar werkt er iets niet? Dan is er snel een heldendaad nodig om je bedrijf te redden uit een benarde situatie. De superhelden van Local IT Heroes staan 24/7 klaar en zijn hierdoor beschikbaar wanneer jij dit het meest nodig hebt. Wij rusten niet totdat alles voor je is geregeld en vertrekken nooit zonder oplossing of workaround.

Hoe werkt het?

Alle bij Local IT Heroes aangesloten bedrijven hebben de volledige regie over hun eigen bedrijf, maar bezitten samen met andere heldenbedrijven een deel van Local IT Heroes. Ze voeren het powered by Local IT Heroes-logo naast hun eigen bedrijfslogo en combineren zo alle voordelen van een grote landelijke onderneming met die van een klein lokaal bedrijf.

Over Local IT Heroes.