Skip to main content
  • Wat heeft Tagnet gedaan voor Sint Agnes Woning Stichting?

    Tagnet Groep x Sint Agnes Woning Stichting.

    Benieuwd wat wij voor Sint Agnes Woning Stichting gedaan hebben? Graag vertellen je hier meer over.

Graag vertellen we je meer over Sint Agnes Woning Stichting.

Sint Agnes Woning Stichting is een kleine woningstichting met 233 woningen/appartementen in de gemeente Heemskerk. Sinds 21 januari 1952 zijn zij actief in Heemskerk, met als doel het realiseren van betaalbare huisvesting voor senioren.

Momenteel zijn er bij Sint Agnes Woning Stichting 4 medewerkers werkzaam die werken aan een prettig woon- en leefklimaat voor hun huurders. Het kleine team zorgt voor persoonlijke en betrokken aandacht voor de huurders.

Tagnet

Wat heeft Tagnet gedaan voor Sint Agnes Woning Stichting?

Tagnet levert de cloud-diensten Microsoft 365 en Roboform voor wachtwoordmanagement en beheert het netwerk en de systemen van Sint Agnes.
Daarnaast zijn de backups lokaal ingeregeld door middel van een NAS, zodat de lokale data dagelijks opgeslagen wordt als backup.
Alle hardware, zoals Surface laptops en HP desktops voor op kantoor, wordt geleverd en geïnstalleerd/geconfigureerd door Tagnet op basis van standaarden van de organisatie.

Advies komt in de vorm van bedrijfsprocessen optimaliseren; van automatische e-mailhandtekeningen tot shared mailboxen (en de toegang daartoe voor de juiste personen), Tagnet adviseert zoveel mogelijk om de IT te automatiseren. Ook denkt Tagnet mee op applicatiegebied en welke software praktisch en functioneel is voor Sint Agnes.


Tagweb

Wat heeft Tagweb gedaan voor Sint Agnes Woning Stichting?

De huidige website van Sint Agnes is sinds november 2022 opgeleverd door Tagweb, waarbij de oude website ruim 6 jaar oud was. De oude website was een HTML website, waardoor onderhoud en beheer vrij lastig was en dit in eigen beheer van de woning stichting was. Op basis van het WordPress CMS is de huidige website opgebouwd met een aantal maatwerk functies.

Op de eerste plaats is er een aparte module voor het beheer van de woningen gemaakt, waardoor de woningen eenvoudig beheerd kunnen worden op basis van vaste velden die ingevuld worden. Vervolgens worden de woningen opgemaakt in een basis sjabloon, waardoor er geen kennis nodig is van HTML of geavanceerde functies.
Daarnaast is ditzelfde systeem toegepast voor projecten, waardoor project beheer eenvoudig is in onderhoud.
De derde maatwerk functie is het beheer van planmatig onderhoud, waardoor Sint Agnes door middel van 5 velden snel en gemakkelijk onderhoudswerkzaamheden kunnen toevoegen aan de website. Op basis van voorwaarden (maand en jaartal) worden deze gegevens conditioneel weergegeven op de relevante pagina’s van de website.

Natuurlijk is het toevoegen van nieuwsberichten ook eenvoudig en worden oude nieuwsberichten automatisch gearchiveerd.

Naast bovenstaande functies, beschikt de website over onze standaard beveiligings- en monitoringtools, zodat we de website blijvend up-to-date kunnen houden.


Meer referenties van MKB Computerlease by Tagnet.